It’s Been a While…

And not because I have been bad or off track. Just – keep putting off posting I guess. The last couple weeks haven’t been the best, I am back in the 150’s at least. I can’t remember if I ever even made the initial post of me getting into the 150’s.

But basically I have had a really time with the 160’s – for three years I have struggled with it. I made it into the 150’s before my trip to Montreal – but it was shot lived and I was back in the 160’s by the time I got back. Figures. The 150’s really don’t want me.

Anyway, I made it back into the 150’s last week – this week was another bad weigh in, worse then last week, 159.8. But I am still here.

That pretty much catches me up on where I am. Except I bought a new camera! Don’t expect the pictures to really get any better though, it’s basically the same camera I had before but a few years newer. And until I learn how to really use an SLR camera they will be about the same. Auto mode is auto mode I guess; I don’t notice a huge improvement over the cameras (Canon XT vs Canon XSi.) Nice camera though, I enjoy the larger LCD and seems better in low light situations.

newcamera

I need to get back in the habit of posting more, it seems to help me stay on track. I hope things will improve for me quickly; my boyfriend is making a better effort to lose more weight too – so that should help me. I think that is that for this rainy Friday.

2 thoughts on “It’s Been a While…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *